Sababa Kindergarten Math mat Android için

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Android için Sababa Matematik Eğitimi tarafından ücretsiz bir program.

Okul Öncesi ve Anaokulu Öğrenme Etkinlikleri

Çocuklar bilgisayarın önünde çok zaman harcıyorlar ve bu, bilişsel becerileri ve yaratıcılıkları üzerinde olumsuz bir etkiye sahip oluyor. Bir çocuğun zihinsel becerilerini ve yaratıcılığını artırmak için harika bir yolun, onların farklı oyuncaklarla eğlenmelerine ve oynamalarına izin vermek olduğuna inanıyoruz.

Bu nedenle, "Çocuklar İçin Matematik Oyunu" adlı eğlenceli bir eğitim uygulaması geliştirdik, bu uygulama çocukların aritmetik ve diğer matematik becerilerinin temellerini öğrenmelerine yardımcı oluyor.

Uygulamanın amacı, çocuklarınızın sayıları saymayı ve çıkarmayı öğrenmelerine yardımcı olmaktır ve bunu yapmanın yolu, farklı matematikle ilgili oyunlarla oynatarak ve deneyimleriyle öğrenmelerine izin vermektedir.

Uygulama, çocuklarınızın matematik becerilerini öğrenmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır ve onların öğrenmelerini kolaylaştırmak için tasarladık. Farklı matematikle ilgili oyunlar ekledik, böylece aritmetik ve diğer matematik becerilerinin temellerini öğrenebilirler.

Program diğer dillerde mevcuttur

Sababa Kindergarten Math mat Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.11

(0)
  • Güvenlik Durumu

Sababa Kindergarten Math mat hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Sababa Kindergarten Math mat denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.